Rebel and Rose

Secret Garden Gold Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Roestvrij staal
Merk Rebel and Rose
Merk kleurnaam Green
Merk product code RR-40095

Welkom bij onze fashion brand e-commerce retailer! We zijn verheugd om je kennis te laten maken met ons nieuwste product: Secret Garden Gold ringen. Deze prachtige ringen behoren tot de categorie "Ringen" en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Secret Garden Gold ringen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en langdurig mooi blijven. Het materiaal is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat de ringen bestand zijn tegen dagelijks gebruik en niet snel zullen verkleuren.

Deze specifieke ringen zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Rebel and Rose. Het merk staat bekend om zijn unieke en trendy ontwerpen, en de Secret Garden Gold ringen zijn daar geen uitzondering op. Met hun opvallende groene kleur voegen ze een vleugje frisheid en levendigheid toe aan elke outfit.

Elke Secret Garden Gold ring is voorzien van een unieke merkproductcode, namelijk RR-40095. Deze code helpt je om jouw favoriete ring gemakkelijk te vinden en te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je eigen sieradencollectie of een speciaal cadeau voor iemand anders, deze ringen zijn een perfecte keuze.

Ontdek de magie van onze Secret Garden Gold ringen en voeg een vleugje glamour toe aan jouw stijl. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de schoonheid en kwaliteit van deze prachtige ringen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies