Filters

36 van 1174 producten

36 van 1174 producten

Pagina

Tommy Hilfiger is een van 's werelds meest erkende premium designer lifestyle merken. De focus ligt op het ontwerpen en op de markt brengen van kwalitatief hoogstaande kledingitems op maat en sportkleding voor zowel heren als dames en kinderen. Daarnaast zul je ook jeans, ondergoed, slaapkleding, loungewear, schoenen en accessoires in het assortiment vinden. Verder biedt Tommy Hilfiger aanvullende lifestyle producten aan, zoals eyewear, horloges, zwemkleding en sokken.

Sinds de lancering van zijn gelijknamige merk in 1985, is Tommy Hilfiger wereldwijd bekend geworden als de pionier van de klassieke Amerikaanse coole stijl. Geïnspireerd door iconische popcultuur en Americana-erfgoed, worden de ontwerper en zijn merk gedreven door een altijd optimistische visie om conventies te doorbreken en individualiteit te vieren. Tommy Hilfiger is een van de meest vooraanstaande designer lifestylemerken ter wereld en staat internationaal bekend om zijn typische stijl: 'American cool' met een preppy twist. Tommy Hilfiger maakt kleding, accessoires en lifestyleproducten van topkwaliteit, en neemt daarmee een unieke positie in als premium designermerk.

Hilfigers carrière in de mode begon als middelbare scholier in 1969 toen hij zijn eerste winkel opende, People's Place, in zijn geboorteplaats Emira, New York. Tien jaar later verhuisde hij naar Manhattan om een carrière in modeontwerp na te steven, en in 1985 lanceerde zijn gelijknamige merk met een herenkledingcollectie. Wereldwijd staat Tommy Hilfiger in het bijzonder bekend om een vernieuwende kijk op de tijdloze 'American cool'-spirit; de kern van het merk. De collectie bestaat uit casual- en sportkleding, boxershorts, ondergoedschoenen, horloges en andere accessoires voor heren, dames en kinderen.

Tommy Jeans

Tommy Jeans is geïnspireerd op Amerikaanse denimclassics, met een eigentijdse, casual look. De dames- en herencollecties van Tommy Jeans, waarin premium denim centraal staat, geven het merk Tommy Hilfiger een jonge en stoere twist.

Tommy Sport

De Tommy Sport-collectie is gemaakt voor prestaties, met een hoofdrol voor de bekende Tommy Hilfiger-kleuren: rood, wit en blauw. De ontwerpen ademen de tijdloze 'American cool'-spirit van het merk en zijn voorzien van unieke en functionele details.


Passie van Tommy Hilfiger

Hilfiger heeft een jarenlange passie voor filantropie en via de wereldwijde TommyCares-organisatie ondersteunt het bedrijf Tommy Hilfiger verschillende internationale initatieven en liefdadigheidsinstellingen, waaronder Save the Children, Autism Speaks en het Wereld Natuur Fonds.


Ondergoed en t-shirts

Bij The Little Green Bag vind je diverse boxershorts en t-shirts van het merk Tommy Hilfiger. Zo vind je bij ons de Top Boxershort maar dan in een Multipack. Extra handig! De sets bestaan uit drie boxershorts in verschillende kleurcombinaties. Het materiaal van de boxershorts bestaat uit katoen en sluiten goed aan. De boxershorts zijn afgewerkt met een subtiele elastische band met daarop het welbekende Tommy logo. Je vindt de boxershorts in diverse kleuren, zoals blauw, zwart, wit en grijs.

De t-shirts van Tommy Hilfiger zijn ook echte bestsellers. Met de tees van Tommy ga je voor een comfortabele casual look. De shirts zijn gemaakt van 100% puur katoen en zijn ook weer te herkennen aan het bekende Tommy Hilfiger-vlaggetje op de borst. De shirts zijn niet alleen perfect voor een lounge en relax dag, maar ook om stylish te dragen met een stoere jeans. Je vindt de fijne shirts van Tommy Hilfiger in diverse kleuren, bijvoorbeeld zwart, blauw en grijs.


Horloges 

Naast de kleding en sieraden heeft The Little Green Bag ook een geweldige lijn van de horloges in het assortiment! Een horloge is een belangrijk detail voor een klassieke look, een musthave om je arm en altijd handig natuurlijk! Neem een kijkje bij de horloges van Tommy Hilfiger en draag jouw horloge met klasse! 


Bestel Tommy Hilfiger online

Shoppen wordt pas echt leuk als je de deur niet uit hoeft. Bestel jouw favoriete Tommy product daarom lekker online. Wij pakken jouw pakketje mooi in en bezorgen het met the speed of light bij jou thuis, zodat je er snel plezier van hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies