Filters

36 van 143 producten

36 van 143 producten

Pagina

24Kae is het nieuwe, stijlvolle merk waar jij naar op zoek bent als het om elegante en vrolijke sieraden gaat. De sieraden in de collectie van 24Kae zijn allemaal gemaakt van 925 Sterling Zilver van hoge kwaliteit. Bij de sieraden van 24Kae hoef je niet bang te zijn dat jouw items een doffe uitstraling krijgen of hun mooie uiterlijk gaan verliezen na verloop van tijd. De sieraden zijn namelijk voorzien van een rhodium of verguld met een 14-karaats gouden plating. Hierdoor blijven jouw sieraden langdurig mooi en glanzend. De Classic Vintage stijl en de pasteltinten geven een zomerse en creatieve draai aan de sieraden zodat jij het hele jaar door jouw outfits af kunt maken met vrolijke sieraden!

Het merk 24Kae is een nieuw lifestyle merk dat zelfontworpen sieraden op de markt zet. Kae Sutherland heeft 24Kae samen met een klein, gepassioneerd team opgezet en heeft het merk leven in geblazen met de lancering van een sieradenlijn voor volwassenen. Kae Sutherland wist van jongs af aan al dat ze een eigen bedrijf wilde beginnen en heeft van die droom nu werkelijkheid gemaakt met het starten van 24Kae, waarbij haar jarenlange ervaring in het ondernemen en natuurlijk haar passie voor sieraden goed van pas komen. Het merk 24Kae laat de eigen stijl van Kae Sutherland en haar liefde voor pastel- en beigetinten terugkomen. De sieraden worden in een Classic Vintage jasje gestoken en geven je het hele jaar door een zomers gevoel, ook op de koudere dagen!


De Sisterhood

Voor Kae Sutherland zijn de belangrijkste vrouwen in haar leven haar grootste inspiratiebron geweest, ook voor het verwezenlijken van 24Kae. Deze vrouwen vormen, zoals Kae Sutherland het zelf noemt, haar Sisterhood. De items die je in de collectie van 24Kae zult vinden zijn dan ook vernoemd naar de vrouwen in deze Sisterhood. Kae Sutherland weet hiermee een hele persoonlijke touch te geven aan haar eigen collectie. Heb jij ook vrouwen in je leven die enorm veel voor je betekenen en aan wie je dat graag wilt laten zien door ze een mooi sieraad te geven? Dan is een sieraad van 24Kae met deze achterliggende gedachte natuurlijk een waardevol en betekenisvol gebaar!


925 Sterling Zilver

De collectie van 24Kae bestaat uit sieraden die van hoogstaande kwaliteit 925 Sterling Zilver zijn gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de sieraden hun glans behouden en langdurig mooi blijven zijn de sieraden afgewerkt met een rhodium of verguld met een 14-karaats gouden plating. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw favoriete nieuwe sieraad dof wordt of er over een tijdje minder mooi uit gaat zien. De klassieke, vintage stijl van de sieraden maakt deze collectie helemaal af en zorgt ervoor dat jij straks met een sieraad, of sieraden, rondloopt die niet alleen mooi is maar ook nog eens karakter uitstraalt. De beige- en pasteltinten geven een zomerse draai aan de sieraden en zorgen ervoor dat jouw outfit zelfs in de winter een vrolijke uitstraling heeft.


Sieraden combineren

24Kae heeft niet alleen sieraden in de collectie die tijdloos zijn, maar die ook elegantie uitstralen. In sommige ontwerpen dragen subtiele, kleine parels daaraan bij. Omdat parels eigenlijk overal bij passen, zijn de sieraden in de collectie van 24Kae heel makkelijk de combineren! Probeer vooral meerdere sieraden uit de collectie van 24Kae met elkaar te combineren en laat hiermee jouw eigen verfijnde en creatieve stijl zien. Je kunt natuurlijk kettingen met armbanden, ringen of oorbellen combineren, maar de kettingen of armbanden van 24Kae zijn ook zeker geschikt om bij elkaar gedragen te worden in verschillende lagen. De sieraden van 24Kae zijn zo ontworpen dat de verschillende items feilloos op elkaar aansluiten.


Bestel jouw favoriete 24Kae sieraden online bij The Little Green Bag

Ben jij nog op zoek naar die ene perfecte armband, of juist naar die nieuwe vrolijke en toch ketting? Of wil jij jouw eigen sieradencollectie uitbreiden door meerdere sieradenitems aan te schaffen? 24Kae heeft onwijs veel vrolijke, elegante, verfijnde en stijlvolle sieraden in de collectie waar jij uit kunt kiezen. Bestel jouw nieuwe favoriete sieraden online in de webshop van The Little Green Bag. Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe aanwinst vandaag nog naar je toe wordt verzonden. Met sieraden van 24Kae vrolijk jij het hele jaar door jouw outfits helemaal op!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies