Ania Haie

Bright Future Necklace Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ania Haie
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code AH N031-01H-B
Serie Bright Future
Stijl Trendy

De Bright Future Ketting is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een trendy en stijlvolle toevoeging aan hun sieradencollectie. Deze ketting is gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en glanzende uitstraling. Het merk Ania Haie staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ketting is daar geen uitzondering op. Met zijn zilverkleurige afwerking en opvallende ontwerp is deze ketting een echte blikvanger.

De Bright Future Ketting behoort tot de categorie "Kettingen" en maakt deel uit van de gelijknamige serie. Met zijn trendy stijl past deze ketting perfect bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je nu een casual look wilt opvrolijken of een elegant ensemble wilt completeren, deze ketting voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode AH N031-01H-B weet je zeker dat je een authentiek Ania Haie-sieraad in handen hebt. Het merk Ania Haie staat bekend om zijn unieke ontwerpen en aandacht voor detail, en deze ketting is daar een perfect voorbeeld van. Met zijn zilverkleurige afwerking past deze ketting bij elke stijl en is het een tijdloos accessoire dat je keer op keer kunt dragen.

De Bright Future Ketting is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een accessoire dat zowel trendy als stijlvol is. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materiaalkeuze is deze ketting een perfecte keuze voor elke fashion-forward vrouw. Voeg een vleugje glans toe aan je look met de Bright Future Ketting van Ania Haie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies