Ania Haie

Mother Of Pearl Sun Pendant Necklace Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ania Haie
Merk kleurnaam Silver
Merk product code AH N034-02H

Op zoek naar een prachtige ketting die je outfit compleet maakt? Dan is de Mother Of Pearl Sun Pendant Necklace van Ania Haie een absolute must-have voor dames. Deze ketting is gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver en heeft een schitterende Mother Of Pearl hanger in de vorm van een zon. De zilveren kleur van het merk Ania Haie geeft deze ketting een tijdloze uitstraling.

De Mother Of Pearl Sun Pendant Necklace is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een speciale gelegenheid bijwoont, deze ketting voegt een vleugje elegantie toe aan je look. Het subtiele ontwerp maakt het gemakkelijk te combineren met andere sieraden en outfits.

Met de merkproductcode AH N034-02H weet je zeker dat je een authentiek stuk van Ania Haie in handen hebt. Deze ketting is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een speciaal iemand. Het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat deze ketting lang meegaat en altijd zijn glans behoudt.

Voeg een vleugje stijl toe aan je sieradencollectie met de Mother Of Pearl Sun Pendant Necklace. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid en elegantie die deze ketting te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies