Guess

Necklace Lotus JUBN01339JWRHT Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Roestvrij staal
Merk Guess
Merk kleurnaam Silver
Merk product code JUBN01339JWRHT
Serie Lotus

Deze prachtige Necklace Lotus JUBN01339JWRHT is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun sieradencollectie. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze ketting perfect voor elke gelegenheid.

Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, is deze ketting niet alleen mooi, maar ook bestand tegen slijtage. Het materiaal zorgt ervoor dat de ketting lang meegaat en zijn glans behoudt, waardoor je er keer op keer van kunt genieten.

Guess, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. Deze ketting is geen uitzondering. Met het Guess-logo subtiel gegraveerd op de hanger, straalt deze ketting klasse en verfijning uit.

De zilveren kleur van deze ketting past perfect bij elke outfit en voegt een vleugje glamour toe aan je look. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfleuren, deze ketting is de ideale keuze.

De Necklace Lotus JUBN01339JWRHT maakt deel uit van de Lotus-serie van Guess. Deze serie staat bekend om zijn elegante ontwerpen geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Met deze ketting draag je een stukje van deze natuurlijke schoonheid met je mee.

Voeg een vleugje stijl en verfijning toe aan je outfit met deze prachtige Necklace Lotus JUBN01339JWRHT. Bestel nu en laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies