Filters

36 van 227 producten

36 van 227 producten

Pagina

Het trendy sieradenmerk Karma Jewelry heeft een prachtige, karakteristieke collectie voor je samengesteld. De nieuwe lijn van het trendsettende merk bestaat uit 925 zilveren sieraden die zich kenmerken door hun stijlvolle design. De collectie is dynamisch, de sieraden zijn onderling perfect te combineren en er komen voortdurend nieuwe items bij.

Naast de zilveren collectie, die steeds met de tijd meegroeit, bieden ze handgemaakte armbanden van natuursteen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere steen staat voor een unieke uitstraling en een eigen karakter.

De sieraden vormen een onderdeel van Aumentum, een Nederlands sieradenbedrijf, gespecialiseerd in zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen. Inmiddels bestaat de Karma-collectie alweer drie jaar. De armbanden en oorbellen van dit merk bevatten kristallen en natuursteen waardoor ze een bijzondere uitstraling hebben. De sieraden zijn ontstaan uit de inspiratie voor boeddhisme en de Indiase mythologie. De kralen van de sieraden staan voor liefde en geven kracht mee. Jij wilt de Karma sieraden dus zeker weten met liefde dragen.

De oorbellen geven een elegante touch aan jouw look. De oorbellen zijn er in het zilver, zilver goldplated en zilver roseplated. Zo zit er voor ieder wel wat wils tussen. De Hoops Symbols Leopard oorbellen van Karma zijn echte eyecatchers. Minimalistisch, maar toch opvallend. Deze kleine hangers zijn perfect voor een stoere, trendy look. De oorbellen zijn namelijk ffgewerkt met trendy luipaarden kopjes. Het perfecte sieraad voor iedere dag! Ga je liever voor wat subtielers? Dan zijn de Hoops Symbols Long Tube oorbellen de ideale oorbellen voor jou. Door het tijdloze design kan je deze sieraden blijven dragen en zijn ze te mix en matchen bij iedere outfit.


Bestel Karma sieraden online

Heb je een mooi sieraad van Karma gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je het sieraad zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies