KARMA

Karma Necklace Diamond Disc Gold colored Gold colored black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Karma
Merk kleurnaam Gold colored black

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan is de Karma Necklace Diamond Disc in goudkleur echt iets voor jou! Deze prachtige ketting behoort tot de categorie Kettingen en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, straalt deze ketting elegantie en kwaliteit uit.

De Karma Necklace Diamond Disc is afkomstig van het gerenommeerde merk Karma, dat bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen. Met zijn goudkleurige zwarte accenten voegt deze ketting een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze ketting is de perfecte keuze.

Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is de Karma Necklace Diamond Disc een echte blikvanger. De subtiele diamantvormige hanger voegt een vleugje luxe toe, terwijl het 925 Sterling zilver zorgt voor duurzaamheid en glans. Deze ketting is een tijdloos accessoire dat je keer op keer kunt dragen en combineren met verschillende outfits.

Wacht niet langer en voeg de Karma Necklace Diamond Disc toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de stijlvolle uitstraling en hoogwaardige kwaliteit die deze ketting te bieden heeft. Maak een statement en laat je persoonlijkheid stralen met dit prachtige sieraad van Karma.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies