KARMA

Karma Necklace Dots Pointy Oval Zilver Goldplated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Karma
Merk kleurnaam Zilver Goldplated

Ben je op zoek naar een prachtige ketting die perfect past bij jouw stijl? Dan is de Karma Necklace Dots Pointy Oval echt iets voor jou! Deze ketting behoort tot de categorie Kettingen en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, straalt deze ketting elegantie en kwaliteit uit.

Het merk achter deze schitterende ketting is Karma, een bekend en geliefd merk in de fashion wereld. De Karma Necklace Dots Pointy Oval is uitgevoerd in een zilveren goldplated kleur, waardoor het een tijdloze en trendy uitstraling heeft. Deze ketting is een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw.

Met de Karma Necklace Dots Pointy Oval voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een dagje uit bent, deze ketting maakt jouw look compleet. Het subtiele ontwerp met puntige ovale vormen en speelse dots zorgt voor een unieke en verfijnde uitstraling.

Wacht niet langer en geef jezelf of een speciaal iemand een prachtig cadeau met de Karma Necklace Dots Pointy Oval. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid en stijl die deze ketting te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies