Michael Kors

Hearts MKC1120AN710 Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code MKC1120AN710
Serie Hearts
Type sluiting Karabijnsluiting

De Hearts MKC1120AN710 is een prachtige ketting voor dames. Deze ketting is gemaakt van 925 Sterling zilver en heeft een gouden kleur, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. Het merk achter deze ketting is Michael Kors, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De ketting is onderdeel van de Hearts serie, wat zorgt voor een romantische en stijlvolle look.

Deze ketting is voorzien van een karabijnsluiting, waardoor hij gemakkelijk te openen en sluiten is. Dit zorgt ervoor dat je de ketting veilig kunt dragen zonder bang te zijn dat hij losraakt. De Hearts MKC1120AN710 is een tijdloos sieraad dat perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze ketting voegt een vleugje elegantie toe aan elke look.

Met zijn gouden kleur en prachtige ontwerp is de Hearts MKC1120AN710 een echte eyecatcher. Het is een sieraad dat je zelfvertrouwen een boost geeft en je outfit compleet maakt. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt of een chique jurk, deze ketting voegt net dat beetje extra toe. Laat jezelf stralen met de Hearts MKC1120AN710 en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

Als je op zoek bent naar een ketting die zowel elegant als tijdloos is, dan is de Hearts MKC1120AN710 de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materiaal en prachtige design is dit sieraad een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bestel nu en voeg deze schitterende ketting toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies