Orelia

T-Bar Chain Knot Necklace Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Messing
Merk Orelia
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code ORE28502

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan is de T-Bar Chain Knot Necklace van Orelia een absolute must-have. Deze prachtige ketting is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig messing. Met zijn goudkleurige uitstraling voegt deze ketting een vleugje glamour toe aan elke outfit.

De T-Bar Chain Knot Necklace is een uniek sieraad dat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een chique avondje uit, deze ketting zal je look compleet maken. Het subtiele knoopdetail voegt een speels element toe aan het ontwerp, terwijl de T-bar sluiting zorgt voor een moderne twist.

Orelia, het merk achter deze prachtige ketting, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze trendy en tijdloze sieraden moeten creëren. De T-Bar Chain Knot Necklace is geen uitzondering. Met zijn merkproductcode ORE28502 ben je verzekerd van een uniek en authentiek sieraad.

Wacht niet langer en voeg deze T-Bar Chain Knot Necklace toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van de elegante uitstraling en de hoogwaardige materialen. Met deze ketting ben je altijd klaar om te stralen, waar je ook naartoe gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies