TI SENTO - Milano

925 Sterling Zilveren Ketting 3807 wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ti SENTO - Milano
Merk kleurnaam wit
Stijl Elegant
Type sluiting Karabijnsluiting

Ben je op zoek naar een elegante ketting die perfect is voor dames? Dan is de 925 Sterling Zilveren Ketting 3807 van Ti SENTO - Milano precies wat je nodig hebt. Deze ketting is gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, waardoor hij een prachtige glans heeft. De witte kleur van het merk geeft een verfijnde uitstraling aan deze ketting. Met zijn karabijnsluiting is deze ketting gemakkelijk te dragen en te verwijderen.

Deze ketting is ontworpen voor dames die houden van een elegante stijl. Of je hem nu draagt naar een feestje, een zakelijke bijeenkomst of gewoon in je dagelijkse leven, deze ketting voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit. Het tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire dat je keer op keer kunt dragen.

Met de 925 Sterling Zilveren Ketting 3807 van Ti SENTO - Milano heb je een prachtig sieraad dat lang meegaat. Het gebruik van hoogwaardig 925 Sterling zilver zorgt ervoor dat deze ketting bestand is tegen slijtage en verkleuring. Je kunt erop vertrouwen dat dit sieraad zijn glans behoudt, zelfs na veelvuldig dragen.

Wacht niet langer en voeg deze elegante ketting toe aan je collectie. Bestel nu de 925 Sterling Zilveren Ketting 3807 van Ti SENTO - Milano en geniet van de tijdloze schoonheid en kwaliteit die het te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies