Tommy Hilfiger

TJ2780726 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code TJ2780726

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan is de TJ2780726 ketting van Tommy Hilfiger perfect voor jou. Deze ketting is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig staal. Met zijn zilverkleurige afwerking straalt deze ketting elegantie en klasse uit.

Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Met de TJ2780726 ketting ben je verzekerd van een duurzaam en trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. De zilverkleurige afwerking geeft deze ketting een moderne uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen en kleuren.

De TJ2780726 ketting is een must-have voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit wilt upgraden voor een speciale gelegenheid, deze ketting voegt net dat beetje extra toe. Met zijn subtiele design en hoogwaardige materiaal is deze ketting een tijdloos accessoire dat je keer op keer kunt dragen.

Bestel nu de TJ2780726 ketting van Tommy Hilfiger en geef je sieradencollectie een trendy upgrade. Met zijn zilverkleurige afwerking en stijlvolle design is deze ketting een echte eyecatcher. Wacht niet langer en voeg deze prachtige ketting toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies