Ania Haie

AH E002-06H 925 Sterling Zilver Modern Minimalism Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ania Haie
Merk kleurnaam Zilver
Merk product code AH E002-06H
Serie Modern Minimalism

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan zijn de AH E002-06H 925 Sterling Zilver Modern Minimalism oorbellen perfect voor jou. Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van een moderne en minimalistische stijl.

Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en glanzende afwerking. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit en garandeert dat je lang van deze oorbellen kunt genieten.

Ania Haie, het merk achter deze oorbellen, staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze trendy en tijdloze sieraden moeten creëren. Deze oorbellen zijn dan ook een perfect voorbeeld van hun expertise.

De oorbellen zijn uitgevoerd in een elegante zilveren kleur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits en stijlen. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, deze oorbellen passen altijd bij je outfit.

De AH E002-06H oorbellen behoren tot de Modern Minimalism serie van Ania Haie. Deze serie staat bekend om zijn strakke lijnen en eenvoudige ontwerpen, waardoor de sieraden een moderne en minimalistische uitstraling hebben. Met deze oorbellen voeg je een vleugje eigentijdse stijl toe aan je look.

Wacht niet langer en voeg deze AH E002-06H 925 Sterling Zilver Modern Minimalism oorbellen toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid en kwaliteit die deze oorbellen te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies