Filters

36 van 121 producten

36 van 121 producten

Pagina

Ania Haie is een bekend London-based sieradenmerk met de meest trendy sieraden. Alle sieraden zijn 14 karaats gold plated of 925 zilver gerhodineerd. Met een sieraad van Ania Haie weet je dat je elegantie en moderniteit uitstraalt. Iedere individuele collectie zet een specifieke modetrend van dit moment in de spotlight. Ieder sieraad is ontworpen met de bedoeling om gecombineerd te kunnen dragen, maar door de unieke details in de designs kunnen ze ook makkelijk los gedragen te worden.

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de modebewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren in 2018. De Ania Haie oprichters zagen dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid. Alle collecties van Ania Haie zijn geïnspireerd op de laatste en komende fashion trends! Van basics die bij elke outfit passen tot bijzondere details die elke look helemaal eigen maken.


Armbanden van Ania Haie

In het assortiment van Ania Haie bij The Little Green Bag vind je diverse sieraden. De Modern Minimalism serie van Ania Haie bestaat uit minimalistische items die perfect zijn om te layeren. Je vindt de sieraden in het goudkleurig en zilverkleurig. De armbanden zijn beschikbaar met diverse patroontjes en in verschillende soorten. Zo zit er altijd wel een mooi sieraad tussen dat volledig naar jouw smaak valt.


Ringen van Ania Haie

Met de ringen van Ania Haie laat jij je handen stralen. Je vindt de ringen in minimalistische designs tot echte statement pieces. De ringen zijn niet alleen leuk om apart te dragen, maar ook erg leuk om met elkaar te combineren. Zo weet je dat jouw combinatie altijd uniek is en laat jij zien wat jouw eigen stijl is. Ook de ringen zijn te vinden in allerlei verschillende vormen en met diverse patroontjes. Voor hele leuke prijzen creëer jij een elegante en unieke look met de ringen van Ania Haie.


Kettingen van Ania Haie

Met de prachtige kettingen van Ania Haie kan je diverse looks met elkaar mix en matchen. Met deze kettingen word jij een pro in het layeren van kettingen! Bij The Little Green Bag vind je de kettingen van Ania Haie in diverse soorten en maten. Zo is een kortere ketting gaaf te combineren met een langer item. Net als bij de ringen, creëer je ook met de kettingen jouw eigen en unieke look.


Oorbellen van Ania Haie

Hou je meer van een wat subtielere look? Dan zijn er diverse prachtige oorbellen te vinden waar jij jouw look mee af maakt. Maar ook voor een paar statement oorbellen zit je hier goed. Met een paar oorbellen van Ania Haie weet jij zeker dat je een verpletterende indruk achterlaat.


Bestel jouw Ania Haie sieraad online

Heb je een mooi sieraad van Ania Haie gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw sieraad zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies