Camps en Camps

Aqua Dormeuses Aqua

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Metaal
Merk Camps en camps
Merk kleurnaam Aqua
Merk product code 1D904_AQI

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan zijn de Aqua Dormeuses van Camps en camps perfect voor jou. Deze prachtige oorbellen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van een elegante uitstraling.

De Aqua Dormeuses zijn gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Het gebruik van metaal zorgt ervoor dat de oorbellen lang meegaan en hun glans behouden, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met het merk Camps en camps weet je dat je kiest voor vakmanschap en stijl. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn prachtige sieraden en de Aqua Dormeuses zijn daar geen uitzondering op. De oorbellen zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een unieke uitstraling.

De Aqua kleur van deze oorbellen voegt een vleugje frisheid en levendigheid toe aan elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt laten stralen tijdens een speciale gelegenheid, deze oorbellen zijn de perfecte keuze.

De productcode van de Aqua Dormeuses is 1D904_AQI. Met deze code kun je gemakkelijk de oorbellen vinden in onze webshop en ze toevoegen aan je winkelmandje. Wacht niet langer en geef jezelf een prachtig cadeau met de Aqua Dormeuses van Camps en camps.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies