KARMA

Hoops Symbols Cone Zirkonia Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 0.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 1.2 cm
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Karma
Merk kleurnaam Zilver

Ben je op zoek naar een paar oorbellen die zowel elegant als trendy zijn? Dan zijn de Hoops Symbols Cone Zirkonia oorbellen van Karma perfect voor jou. Deze oorbellen hebben een breedte van 0.8 cm en een hoogte van 1.2 cm, waardoor ze subtiel en toch opvallend zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en glanzende afwerking. De zilveren kleur van deze oorbellen past bij elke outfit en geeft een stijlvolle uitstraling.

Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van tijdloze sieraden met een moderne twist. De Hoops Symbols Cone Zirkonia oorbellen zijn voorzien van prachtige zirkonia stenen, die een vleugje glamour toevoegen aan je look. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorbellen zijn de perfecte keuze.

Met het merk Karma weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige sieraden die met oog voor detail zijn ontworpen. De Hoops Symbols Cone Zirkonia oorbellen zijn een perfect voorbeeld van de vakmanschap en elegantie waar Karma voor staat.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Hoops Symbols Cone Zirkonia oorbellen toe aan je sieradencollectie. Ze zijn niet alleen een geweldige aanvulling op elke outfit, maar ook een tijdloos accessoire dat je keer op keer zult dragen. Bestel ze nu en laat je stijl stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies