KARMA

Plain Hinged Hoops Heart Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 0.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 1.2 cm
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Karma
Merk kleurnaam Zilver
Merk product code M3155

De Plain Hinged Hoops Heart oorbellen van Karma zijn een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een subtiele en stijlvolle toevoeging aan hun sieradencollectie. Met een breedte van 0.2 cm en een hoogte van 1.2 cm zijn deze oorbellen perfect voor dagelijks gebruik en kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden met elke outfit.

Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Het zilveren design past bij elke huidskleur en kan zowel casual als chic gedragen worden. De hinged hoops sluiten gemakkelijk en veilig, waardoor je ze de hele dag comfortabel kunt dragen.

De Plain Hinged Hoops Heart oorbellen zijn van het merk Karma, een bekend merk in de fashion industrie. Met hun expertise en oog voor detail hebben ze deze oorbellen ontworpen met een hartvormig accent, waardoor ze een speelse en romantische touch aan je look geven.

Met de merkproductcode M3155 en de kleurnaam zilver, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek en kwalitatief product ontvangt. Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand speciaal in je leven.

Voeg een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je outfit met de Plain Hinged Hoops Heart oorbellen van Karma. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies