LOTT gioielli

Nore Quartz drop L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7.5 cm
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk LOTT Gioielli
Merk kleurnaam Black
Merk product code CEQU215-G18137
Soort steen Kwarts
Type sluiting Halve maan

Ben je op zoek naar een uniek paar oorbellen dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan zijn de Nore Quartz drop L oorbellen van LOTT Gioielli perfect voor jou. Deze oorbellen behoren tot de categorie Oorbellen en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Nore Quartz drop L oorbellen hebben een breedte van 2 cm en een hoogte van 7.5 cm, waardoor ze opvallen en je look een stijlvolle touch geven. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Het merk achter deze prachtige oorbellen is LOTT Gioielli, een bekend merk in de fashion industrie. De oorbellen zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. De merk product code van deze oorbellen is CEQU215-G18137.

Wat deze oorbellen echt bijzonder maakt, is de gebruikte steen. De Nore Quartz drop L oorbellen zijn voorzien van kwarts, wat zorgt voor een subtiele glans en een vleugje glamour. De oorbellen sluiten met een halve maan sluiting, wat zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm.

Met de Nore Quartz drop L oorbellen van LOTT Gioielli voeg je een vleugje luxe en stijl toe aan elke outfit. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze oorbellen zijn de perfecte keuze. Bestel ze nu en laat jezelf stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies