Orelia

Orelia earparty 6 verschillende stekertjes zilverkleurig Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 0.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 1.5 cm
Materiaal Metaal
Merk Orelia
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code ORE25491

Ben je op zoek naar een trendy paar oorbellen dat perfect bij je stijl past? Dan is de Orelia earparty 6 verschillende stekertjes zilverkleurig precies wat je nodig hebt! Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een breedte van 0.2 cm en een hoogte van 1.5 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en dragen het merk Orelia, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De oorbellen hebben een goudkleurige uitstraling, waardoor ze een vleugje glamour toevoegen aan elke outfit.

Met de Orelia earparty 6 verschillende stekertjes zilverkleurig kun je eindeloos mixen en matchen. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt laten stralen tijdens een speciale gelegenheid, deze oorbellen zijn veelzijdig genoeg om aan al je wensen te voldoen. De zilverkleurige stekertjes voegen een subtiele glans toe aan je oren, terwijl de minimalistische vormgeving ervoor zorgt dat ze moeiteloos te combineren zijn met andere sieraden.

Met een merkproductcode van ORE25491 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product. Orelia staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor je met deze oorbellen een stukje luxe aan je collectie toevoegt. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan een speciaal iemand, de Orelia earparty 6 verschillende stekertjes zilverkleurig zullen zeker indruk maken.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige oorbellen toe aan je collectie! Bestel de Orelia earparty 6 verschillende stekertjes zilverkleurig vandaag nog en geef je outfits een trendy en stijlvolle upgrade.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies