TI SENTO - Milano

Zilver Gold Plated Oorbellen 7667ZY Zilver Gold Plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ti SENTO - Milano
Merk kleurnaam Zilver Gold Plated
Merk product code 7667ZY

Ben je op zoek naar een paar oorbellen dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid? Dan zijn de Zilver Gold Plated Oorbellen 7667ZY van Ti SENTO - Milano echt iets voor jou! Deze oorbellen behoren tot de categorie Oorbellen en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en glanzende afwerking. Het merk Ti SENTO - Milano staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze oorbellen.

Wat deze oorbellen echt bijzonder maakt, is de unieke kleurcombinatie van zilver en goud. Dankzij de goudkleurige plating krijgen de oorbellen een luxueuze uitstraling die je outfit naar een hoger niveau tilt. De merknaam "Zilver Gold Plated" zegt het al: deze oorbellen zijn een perfecte mix van zilver en goud.

Met de merkproductcode 7667ZY weet je zeker dat je een authentiek paar oorbellen van Ti SENTO - Milano in handen hebt. Deze oorbellen zijn een echte eyecatcher en zullen zeker de aandacht trekken. Of je ze nu draagt naar een feestje, een zakelijke bijeenkomst of gewoon in je dagelijkse leven, met deze oorbellen maak je altijd een statement.

Wacht niet langer en voeg deze Zilver Gold Plated Oorbellen 7667ZY toe aan je sieradencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en elegantie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies