A Beautiful Story

Beauty Rose Quartz Silver Ring M/L zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 1.8 cm
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Zilver
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam zilver
Merk product code BL24136
Soort steen Rozenkwarts

De Beauty Rose Quartz Silver Ring M/L is een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 1.8 cm is deze ring een opvallend accessoire dat je handen zal laten stralen.

De ring is gemaakt van hoogwaardig zilver en heeft een zilverkleurige hardware. Het materiaal is duurzaam en van uitstekende kwaliteit, waardoor je lang van deze ring kunt genieten. Het merk achter deze ring is A Beautiful Story, een bekend merk dat bekend staat om zijn prachtige ontwerpen en vakmanschap.

De Beauty Rose Quartz Silver Ring M/L is voorzien van een schitterende rozenkwarts steen. Deze steen staat bekend om zijn liefdevolle en kalmerende energie. Het voegt een vleugje elegantie en spiritualiteit toe aan je outfit. De kleur van de steen is zilver, wat perfect past bij het zilveren design van de ring.

Met de merkproductcode BL24136 kun je deze ring eenvoudig terugvinden in onze collectie. Het is een uniek en tijdloos sieraad dat je kunt dragen bij elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een elegante look, de Beauty Rose Quartz Silver Ring M/L is de perfecte keuze.

Voeg een vleugje schoonheid en stijl toe aan je look met de Beauty Rose Quartz Silver Ring M/L. Bestel nu en geniet van de magie van rozenkwarts en het tijdloze design van deze prachtige ring.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies