Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Studio Ditte

Studio Ditte

Studio Ditte

Studio Ditte begon in 2005 als een kleinschalige ontwerpstudio, gevestigd in Nederland en opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. De drie oprichters hebben elkaar op de koninklijke kunstacademie leren kennen, waar ze ontdekten dat ze een passie deelden voor het ontwerpen van mooie producten. In de collectie van Studio Ditte zul je voornamelijk producten zoals behang, beddengoed en verschillende soorten tassen vinden. Deze producten zijn ontworpen met liefde en oog voor detail, waarbij er veelvuldig gebruik wordt gemaakt unieke en creatieve prints en vrolijke patronen waarin je elke keer weer nieuwe details ontdekt.


Studio Ditte rugzak

De tassen van Studio Ditte zijn geschikt voor iedere gelegenheid, of je nu naar school gaat, een dagje uit met het gezin of een weekendje weg, met een Studio Ditte rugzak ga jij altijd goed voorbereid op pad. De tassencollectie van Studio Ditte bestaat uit verschillende soorten tassen, denk hierbij aan rugzakken met verschillende gezellige printjes, maar ook aan handige handtassen of leuke toilettasjes. Dat de tassen speelse patronen hebben, is kenmerkend voor Studio Ditte. Ze zorgen er bij het merk iedere keer weer voor dat de tassen voorzien zijn van creatieve en vrolijke patronen, waardoor jij altijd met een opvallende tas de deur uit gaat. De tassen worden niet alleen met liefde ontworpen, maar er wordt ook rekening gehouden met de mens en het milieu.


Rilla Go Rilla

Ondanks het feit dat Studio Ditte als een kleinschalige ontwerpstudio is gestart, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een welbekend merk dat hun producten wereldwijd bij meer dan 200 winkels en webwinkels verkoopt. De collectie van Studio Ditte met onder meer rugzakken, handtassen en toilettassen is ontstaan vanuit een samenwerking met Rilla Go Rilla. De tassen worden binnen deze samenwerking ontwikkeld en het produceren van deze tassen vindt plaats in China.


Bestel Studio Ditte online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete Studio Ditte rugzak, handtas of toilettas gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze tas gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw rugzak, handtas of toilettas zo snel mogelijk in huis hebt.