SUITSUIT

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De SUITSUIT koffers en reistassen zijn echte blikvangers voor op reis. Het koffermerk is opgericht in 2008 met het doel om marktleider te worden in de innovatieve maar vooral fashionable koffers en andere reisartikelen.

Bij SUITSUIT weet men wat de behoefte van de reiziger is. Door deze wens te combineren met de huidige fashion en lifestyle trends komen de mooiste koffers tot stand. SUITSUIT blijft zich voortdurend innoveren om te voldoen aan veranderende levensstijlen en trends. Oftewel met de producten van SUITSUIT ga je altijd stijlvol op reis!


SUITSUIT koffers

De koffers uit de Fabulous Seventies en Fifties collecties bestaan uit verschillende maten, namelijk 20 Inch, 24 Inch en 28 Inch. Een SUITSUIT koffer is dé ideale koffer voor een weekendje weg of een lange reis.

De koffers zijn uitgevoerd in polycarbonaat en bevatten vier wielen die 360 graden kunnen draaien. Al je spullen kunnen veilig worden opgeborgen door een driecijferig TSA slot.

SUITSUIT heeft diverse series waarbij prints en kleuren gecombineerd worden tot opvallende koffers die gezien mogen worden! En nog een extra handigheidje aan de SUITSUIT koffers: de vrolijke kleuren van de koffers laten je er niet alleen fashionable bij lopen, maar zorgen er ook voor dat je de koffers als eerste kunt vinden op de bagageband! Deze koffers kunnen daarom niet ontbreken tijdens jouw vakantie.


De Fabulous Fifties

De Fabulous Fifties collectie brengt een ware ode aan de jaren vijftig. De koffers zijn uitgevoerd in zoete pasteltinten en passen daarmee in elke vrouwelijke garderobe. De Fabulous Fifties collectie is gemaakt voor de vrouwen die reizen echt als een levensstijl zien. De koffers hebben een makkelijke indeling waardoor jij de mogelijkheid hebt om al je essentials netjes op te bergen.


De Fabulous Seventies

De Fabulous Seventies collectie is de opvolger van de Fabulous Fifties collectie. De collecties lijken op elkaar, maar de kleuren zijn anders. De kleuren uit de Fabulous Seventies collectie zijn helemaal gericht op de seventies. Deze collectie richt zich dan weer op de vrouw die ervaringen boven bezit stelt, die zelfontplooiing belangrijk vindt en die essentiële vragen stelt.

De koffers van de Fabulous Seventies collectie hebben een behouden look met een behaaglijke uitstraling. Dit komt ook wel doordat de jaren 70 echt bekend stonden om een tijd waarin de warmere tinten en natuurlijkere kleuren en materialen centraal stonden.


De Caretta

De Caretta turtle is de inspiratiebron van de SUITSUIT collectie: Caretta. De koffers hebben hetzelfde patroon als deze schildpad en staat voor het schild van jouw bagage. De Caretta koffers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 55 cm, 65 cm en 75 cm. Ook de Caretta collectie bestaat weer uit niets minder dan eye-catchers.


10th Anniversary

SUITSUIT heeft een speciale collectie uitgebracht om hun tienjarige bestaan te vieren, namelijk de 10th Anniversary collectie. Deze collectie is elegant en vrouwelijk door het gebruik van zachte kleuren en bloemenprint. Deze bloemenprint is geïnspireerd op de English Garden.


Packing Cubes van SUITSUIT

Het is vaak wel zo makkelijk om al je bezittingen gemakkelijk en netjes in je koffer terug te kunnen vinden. SUITSUIT heeft het ordenen van je spullen dan ook erg eenvoudig gemaakt. Met de packing cubes van SUITSUIT is het inpakken van je koffer voortaan een eitje! Geen gezeur meer met losse spullen, want nu heb je de mogelijkheid om alles echt geordend op te bergen. De packing cubes komen in een set van 3 en hebben een gave pasteltint. Zo hoef jij dus niet meer je vuile en schone kleren door elkaar in je koffer te stoppen, maar kan je ze heel eenvoudig scheiden met de packing cubes van SUITSUIT.

Ook het SUITSUIT paspoorthoesje is een echte eye catcher en beschikbaar in de vier gave en opvallende kleuren die matchen met jouw koffer.


Reistassen van SUITSUIT

Naast koffers, die een belangrijk onderdeel van het merk zijn, verkoopt SUITSUIT ook reistassen in allerlei verschillende soorten kleuren en modellen. Zo heb je de Natura Weekender reistas en Caretta Weekender reistas die beide twee handvatten hebben en ook nog eens gebruikt kunnen worden als crossbodytas. Ga je liever voor een kleinere reistas, dan is de Caretta Shopper misschien wat voor jou! Neem gerust een kijkje naar het assortiment reistassen van SUITSUIT bij The Little Green Bag! 


Bestel je SUITSUIT koffer online

Heb je jouw nieuwe favoriete SUITSUIT koffer gespot in onze webshop? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met je order aan de slag en zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Wel zo makkelijk, én zo kan je 'm snel in gebruik nemen.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies