Reisenthel

Carrybag Rood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Rood
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Geen sluiting
Volume 22 l

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle boodschappenmand? Dan is de Carrybag van Reisenthel perfect voor jou! Met een breedte van 48 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het polyester materiaal zorgt ervoor dat de tas duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. De rode kleur van het merk Reisenthel geeft de tas een trendy uitstraling.

De Carrybag is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 22 liter. Dankzij het handige binnenvak met ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen. De tas heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je boodschappen. Of je nu naar de supermarkt gaat of een dagje gaat shoppen, deze tas is jouw ideale metgezel.

Met de Carrybag hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen van zware boodschappen. De stevige handvatten zorgen voor een comfortabele grip, zelfs wanneer de tas vol zit. Daarnaast is de tas lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen. Kortom, de Carrybag combineert functionaliteit en stijl op een perfecte manier.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Carrybag! Met deze trendy boodschappenmand wordt boodschappen doen een plezierige ervaring. Voeg wat kleur toe aan je dagelijkse routine en geniet van het gemak dat de Carrybag biedt. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze tas zo geliefd is onder fashionista's en praktische shoppers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies