Reisenthel

Shopper M Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 30.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Red
Opberg opties 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische shopper? Dan is de Shopper M van Reisenthel perfect voor jou! Deze shopper behoort tot de categorie Shoppers en heeft een breedte van 51 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 30.5 cm. Met een volume van 15 liter biedt deze shopper voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Wat deze shopper echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van een hoogwaardige kwaliteit. De Shopper M is gemaakt van gerecycled polyester en is daarmee een milieuvriendelijke keuze.

De Shopper M is ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy uitstraling. De Mixed Dots Red kleur van het merk Reisenthel voegt een speels en levendig element toe aan je outfit. Met de ritssluiting blijven je spullen veilig opgeborgen en kun je met een gerust hart op pad gaan.

Naast stijlvol en duurzaam, biedt de Shopper M ook praktische opbergmogelijkheden. Met 2 open binnenvakken kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden. Of je nu boodschappen doet, naar het strand gaat of gewoon een dagje uit bent, deze shopper is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Shopper M van Reisenthel toe aan je collectie! Met zijn unieke mix van stijl, duurzaamheid en functionaliteit, zal deze shopper zeker een favoriet worden in je garderobe.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies