Castelijn Beerens

Nappa Clutch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 24.5 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Black
Merk product code 21 9810
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Nappa
Type sluiting Overslag, Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Nappa Clutch van Castelijn Beerens de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames.

De Nappa Clutch heeft een breedte van 24.5 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 14 cm. Met deze compacte afmetingen is deze clutch ideaal om al je essentiële spullen georganiseerd te houden. Het materiaal van de clutch is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De zwarte kleur van de Nappa Clutch geeft een tijdloze en elegante uitstraling. De merknaam van deze clutch is Castelijn Beerens, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit.

De Nappa Clutch biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je waardevolle spullen veilig opbergen. Daarnaast heeft de clutch een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen.

De Nappa Clutch maakt deel uit van de Nappa serie, die bekend staat om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen. De clutch sluit met een combinatie van een overslag en ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig zijn opgeborgen.

Met de Nappa Clutch van Castelijn Beerens ben je verzekerd van een trendy accessoire dat zowel praktisch als stijlvol is. Bestel deze must-have clutch vandaag nog en maak je outfit helemaal compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies