MATT NAT

Riya Vintage Clutch Bag Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27.9 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19.1 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal PVC
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Vanilla
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Vintage
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en tijdloze clutch? Dan is de Riya Vintage Clutch Bag van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames.

De Riya Vintage Clutch Bag heeft een breedte van 27.9 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 19.1 cm. Met zijn compacte formaat is deze clutch ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat het te zwaar wordt.

Deze clutch is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de Riya Vintage Clutch Bag laten ze dit opnieuw zien. De kleur van deze clutch is Vanilla, een subtiele en elegante kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Wat deze clutch echt bijzonder maakt, zijn de opberg opties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, waar je veilig je waardevolle spullen kunt opbergen. Daarnaast is er ook een open binnenvak, waar je bijvoorbeeld je telefoon of make-up in kunt bewaren. Zo blijft alles georganiseerd en binnen handbereik.

De Riya Vintage Clutch Bag wordt geleverd met een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever je handen vrij hebt of de clutch als schoudertas wilt dragen, met deze schouderband is het allemaal mogelijk.

Deze clutch behoort tot de Vintage serie van Matt Nat, wat betekent dat hij een tijdloos ontwerp heeft dat nooit uit de mode raakt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je essentials.

Met de Riya Vintage Clutch Bag van Matt Nat maak je een fashion statement. Of je hem nu gebruikt voor een avondje uit, een feestje of gewoon als dagelijkse accessoire, deze clutch voegt direct een vleugje stijl toe aan elke outfit. Bestel hem nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies