Michael Kors

Jet Set Double Zip Wristlet Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 34F9GAFW4L
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Jet Set
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Jet Set Double Zip Wristlet van Michael Kors perfect voor jou! Deze trendy clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Double Zip Wristlet heeft een breedte van 18.5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11.5 cm. Het compacte formaat maakt het ideaal om al je essentiële spullen georganiseerd te houden. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze prachtige clutch is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze clutch is daar geen uitzondering op. De kleur van de clutch is camel, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

Met de Jet Set Double Zip Wristlet heb je voldoende opbergmogelijkheden. Het heeft twee buitenvakken met ritssluiting, perfect voor het veilig opbergen van je belangrijkste items. Daarnaast zijn er ook twee open binnenvakken waarin je gemakkelijk je telefoon, geld en andere benodigdheden kunt opbergen.

Deze clutch maakt deel uit van de Jet Set serie, wat staat voor stijl en functionaliteit. De druksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je essentials.

Met de Jet Set Double Zip Wristlet van Michael Kors ben je klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies