Calvin Klein

Ck Elevated Conv Reporter Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K50K510284
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Elevated Conv Reporter van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en trendy accessoire.

De Ck Elevated Conv Reporter heeft een breedte van 19.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor hij compact en toch ruim genoeg is voor al je essentials. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt aan het geheel.

Deze crossbodytas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en de Ck Elevated Conv Reporter is daar geen uitzondering op. Met de ritssluiting als type sluiting en de opbergopties van een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, is deze tas perfect georganiseerd voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Ck Elevated Conv Reporter is verkrijgbaar in de kleur Ck Black, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Met de merkproductcode K50K510284 weet je zeker dat je een authentiek Calvin Klein-item in handen hebt.

Kortom, de Ck Elevated Conv Reporter is de ideale crossbodytas voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en duurzaam accessoire. Met zijn compacte formaat, verstelbare schouderband en georganiseerde opbergopties, is deze tas perfect voor dagelijks gebruik. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies