Calvin Klein

Ck Must Plus Crossbody Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K60K610619
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Must Plus Crossbody van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Ck Must Plus Crossbody heeft een compact formaat met afmetingen van 19.5 cm breed, 5 cm diep en 13 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij moeiteloos bij elke outfit. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Wat deze crossbodytas extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Calvin Klein staat bekend om zijn duurzame aanpak en met deze tas draag je dus ook een steentje bij aan een beter milieu. De Ck Must Plus Crossbody is verkrijgbaar in de kleur Ck Black, wat perfect past bij de minimalistische stijl van het merk.

Met één open binnenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je essentials. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt meenemen, alles past gemakkelijk in deze handige crossbodytas. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch snel toegang hebt tot je belangrijkste items.

Als je op zoek bent naar een trendy en duurzame crossbodytas van hoge kwaliteit, dan is de Ck Must Plus Crossbody van Calvin Klein de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies