Calvin Klein

Ck Set Camera Bag Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code K60K610439
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Set Camera Bag van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een stijlvolle uitstraling die zeker indruk zal maken.

De Ck Set Camera Bag heeft een compact formaat met afmetingen van 20 cm breed, 5 cm diep en 15 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij moeiteloos al je essentiële spullen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt voldoende ruimte zonder onhandig groot te zijn.

Deze crossbodytas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Of je hem nu over je schouder draagt of crossbody, je kunt de tas eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur.

Wat deze tas nog specialer maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Calvin Klein hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft daarom gekozen voor gerecyclede materialen. Zo draag je niet alleen bij aan een trendy look, maar ook aan een beter milieu.

De Ck Set Camera Bag is uitgevoerd in de kleur Bright White en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in dit product. De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met de Ck Set Camera Bag van Calvin Klein ben je altijd fashionable en praktisch onderweg. Bestel deze must-have crossbodytas vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies