Filters

36 van 460 producten

36 van 460 producten

Pagina

Calvin Klein is een wereldwijd lifestylemerk dat gewaagde, vooruitstrevende idealen en een verleidelijke, vaak minimalistische, esthetiek nastreeft. Bij The Little Green Bag vind je boxershorts en t-shirts van Calvin Klein. Je vindt de producten in diverse maten en kleuren. Zo zit er voor ieder wat wils bij! De perfecte items voor een heerlijke lounge dag of om gewoon comfortabel de deur uit te gaan. Kijk snel verder!

Calvin Klein is een internationaal lifestylemerk dat bekendstaat om zijn iconische essentials en dat krachtige en progressieve idealen uitdraagt. Het merk wil klanten inspireren door te kiezen voor uitdagende beelden en opvallende designs die de zintuigen prikkelen. Onder het merk Calvin Klein  vallen Calvin Klein Menswear & Womenswear, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Jeans Kids, Calvin Klein Underwear, Calvin Klein Performance en Calvin Klein Accessories. Elk van deze collecties heeft een eigen identiteit en bestaat uit eigentijdse en stijlvolle items, waaronder kleding en accessoires.

Calvin Klein Jeans is een casual lijn waarin denim de hoofdrol speelt. De collectie bestaat uit jeanswear en gerelateerde kleding en accessoires voor heren en dames. De items staan bekend om hun unieke details en innovatieve wassingen.

Calvin Klein Underwear staat wereldwijd bekend om zijn uitdagende, grensverleggende producten en marketingcampagnes. De collectie bestaat uit vernieuwende ontwerpen met een premium pasvorm en kwaliteit.

In de Calvin Klein Performance-lijn draait het om innovatie, pasvorm en functionele details. Ieder seizoen bestaat de collectie uit de meest vooruitstrevende sportkleding voor dames en heren. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste fashiontrends, en in de eigentijdse items komen zowel geavanceerde materialen als tijdloze Amerikaanse designelementen terug.


Boxershorts van Calvin Klein

Bij The Little Green Bag vind je diverse boxershorts van het merk Calvin Klein. Zo vind je de 3 Pack Trunk die bestaat uit een set van drie strakke boxershorts. Deze aansluitende boxershorts zijn gemaakt van katoen en hebben een normale fijne pasvorm. De boxershorts zijn alle voorzien van de bekende elastische tailleband met rondom een ingeweven merknaam. Met de boxershorts van Calvin Klein ga jij comfortabel de deur uit! De boxershorts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren als grijs, wit, zwart en blauw. Ook zijn de boxershorts in diverse maten en soorten verkrijgbaar. Hou jij juist van een low rise boxershort? Ook deze vind je namelijk bij The Little Green Bag in de webshop. Zo is er voor ieder wat wils!


T-shirts van Calvin Klein

Ook ben je bij The Little Green Bag aan het juiste adres voor het vinden van fijne t-shirts. De shirts van Calvin Klein geven een comfortabele en casual look waarmee jij relaxed de dag doorbrengt. Je vindt de shirts in sets van twee stuks bij ons in de webshop. Je vindt de shirts van Calvin Klein met een ronde hals, gemaakt van 100% zuiver katoen en een regular fit. Geschikt voor heerlijke loungedagen!


Bestel Calvin Klein online

Shoppen wordt pas echt leuk als je de deur niet uit hoeft. Bestel jouw favoriete Calvin Klein product daarom lekker online. Wij pakken jouw pakketje mooi in en bezorgen het met the speed of light bij jou thuis, zodat je er snel plezier van hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies