Calvin Klein

Urban Repreve Clip F Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 28 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K50K508702

De Urban Repreve Clip F is een stijlvolle crossbodytas van Calvin Klein. Met een breedte van 22,5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 28 cm, is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte maar ruime tas. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en het behoud van het milieu.

De Urban Repreve Clip F is ontworpen met het oog op zowel stijl als functionaliteit. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Ck Black en de merkproductcode K50K508702, straalt deze tas een moderne en trendy uitstraling uit.

Deze crossbodytas is ideaal voor dagelijks gebruik. Met voldoende ruimte om al je essentiële spullen mee te nemen, zoals je telefoon, portemonnee en sleutels, houd je alles georganiseerd en binnen handbereik. De verstelbare schouderriem zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

Met de Urban Repreve Clip F maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Gemaakt van gerecycled materiaal, laat deze tas zien dat stijl en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Voeg deze trendy crossbodytas toe aan je collectie en geniet van zowel de functionaliteit als het milieubewuste karakter.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies