Cowboysbag

Crossbody Brugge X Saskia Weerstand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 6.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 3246
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie X Saskia Weerstand
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Crossbody Brugge X Saskia Weerstand is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 14.5 cm, een diepte van 6.2 cm en een hoogte van 13.5 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas stijl en kwaliteit uit. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en duurzame materialen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De bruine kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor deze tas perfect past bij elke outfit.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en een open binnenvak, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra comfort en veelzijdigheid. Draag de tas over je schouder, crossbody of zelfs als een clutch, afhankelijk van je stemming en outfit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd blijven, waar je ook naartoe gaat.

De Crossbody Brugge X Saskia Weerstand maakt deel uit van de X Saskia Weerstand serie, die bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen en functionaliteit. Met een volume van 1 liter is deze tas compact maar ruim genoeg om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Crossbody Brugge X Saskia Weerstand. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies