Cowboysbag

Phone Bag Bonita Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nubuckleer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Green
Merk product code 3383
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Nubuck
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Phone Bag Bonita van Cowboysbag echt iets voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Phone Bag Bonita heeft een compact formaat met afmetingen van 11 cm breed, 4 cm diep en 18 cm hoog. Hierdoor is hij perfect om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en stijlvolle touch.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. Zo kun je hem als crossbodytas gebruiken, maar ook als schoudertas.

De Phone Bag Bonita is onderdeel van de Nubuck serie van Cowboysbag. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De tas heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met één open binnenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor je telefoon, portemonnee, sleutels en andere kleine benodigdheden. Zo heb je altijd alles bij de hand, zonder dat je tas rommelig wordt.

De Phone Bag Bonita is verkrijgbaar in de kleur Green, zoals aangegeven door het merk. De merkproductcode van deze tas is 3383, waardoor je gemakkelijk kunt vinden welke tas je precies wilt hebben.

Al met al is de Phone Bag Bonita een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met zijn compacte formaat, hoogwaardig nubuckleer en verstelbare schouderband is deze tas perfect voor dagelijks gebruik en past hij bij elke outfit. Bestel nu en maak je look compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies