DSTRCT

Harrington Road Crossover Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 353430
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Harrington Road Crossover van DSTRCT de perfecte keuze voor jou. Deze stijlvolle tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is ontworpen voor volwassenen.

De Harrington Road Crossover heeft een breedte van 23 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 15 cm. Met zijn compacte formaat is hij ideaal om al je essentiële spullen georganiseerd te houden. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige cognackleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Wat deze tas echt onderscheidt, is de zilverkleurige hardware. Het voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp en maakt het gemakkelijk om de tas te combineren met andere accessoires. Daarnaast is de Harrington Road Crossover voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen.

Als het gaat om opbergmogelijkheden, stelt deze tas niet teleur. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen veilig en georganiseerd opbergen, zonder concessies te doen aan stijl.

De Harrington Road Crossover sluit met een handige ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Harrington Road Crossover van DSTRCT ben je verzekerd van een trendy en functionele crossbodytas. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies