Guess

Adam Convertible Crossbody Flap White Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal Polyester
Merk Guess
Merk kleurnaam White Multi
Merk product code HWTW86 94210
Serie Adam
Type sluiting Ritssluiting

De Adam Convertible Crossbody Flap is een trendy en veelzijdige tas die perfect is voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 17 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze tas duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Adam Convertible Crossbody Flap is geen uitzondering. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot je essentials.

Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen, een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame. De witte multi kleur van het merk geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de merkproductcode HWTW86 94210 ervoor zorgt dat je een authentiek Guess-product in handen hebt.

De Adam Convertible Crossbody Flap maakt deel uit van de Adam-serie, die bekend staat om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel die je outfit compleet maakt.

Met de Adam Convertible Crossbody Flap hoef je niet te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Deze tas biedt beide, waardoor het een must-have accessoire is voor elke moderne dame. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de schoonheid van deze prachtige tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies