HVISK

Crane Trace Sepia Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Sepia Brown
Merk product code H2924
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Crane
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Crane Trace van HVISK de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 19.5 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 13.5 cm. Met zijn compacte formaat is hij ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat het te zwaar wordt.

De Crane Trace is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled polyester, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar zie je er ook nog eens modieus uit. De tas is uitgevoerd in de kleur Sepia Brown, wat perfect past bij elke outfit. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en stijl.

Met de magneetsluiting is de Crane Trace gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al je behoeften te voldoen. De tas behoort tot de Crane serie van HVISK en heeft de productcode H2924.

Wacht niet langer en voeg de Crane Trace crossbodytas toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies