HVISK

Jolly Lane Misty Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 17 cm
Materiaal Polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Misty Green
Merk product code H2961
Schouderband Afneembaar
Serie Jolly
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een trendy handtas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met Jolly Lane, een stijlvolle toevoeging aan onze collectie handtassen voor dames. Met zijn compacte formaat en moderne design is deze tas een must-have accessoire voor elke fashionista.

De Jolly Lane handtas heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 12.5 cm en een hoogte van 17 cm, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas ook bij aan een duurzamere wereld. Het merk HVISK staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op.

De Misty Green kleur van deze handtas is een frisse en trendy keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De afneembare schouderband biedt veelzijdigheid, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een casual look of een meer formele stijl, de Jolly Lane handtas past perfect bij elke gelegenheid.

Met een handige magneetsluiting is deze tas niet alleen praktisch, maar ook veilig. Je kunt erop vertrouwen dat je spullen goed beschermd zijn. De Jolly serie staat bekend om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen, en deze handtas is daar een uitstekend voorbeeld van.

Maak een statement met de Jolly Lane handtas en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies