Jasper Conran

Alexis Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Jasper Conran
Merk kleurnaam Black
Merk product code JLCB54
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Maak kennis met Alexis, een trendy toevoeging aan jouw tassencollectie. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een handige en modieuze tas.

Met een breedte van 24 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm biedt Alexis voldoende ruimte voor al jouw essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl het verstelbare schouderbandje zorgt voor optimaal draagcomfort.

Alexis is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de tas niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk achter deze prachtige crossbodytas is Jasper Conran, een bekende naam in de modewereld. De kleur van Alexis is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

Deze crossbodytas, met de merkproductcode JLCB54, biedt handige opbergopties. Het beschikt over één binnenvak met ritssluiting, waardoor je jouw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De druksluiting zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl ze toch veilig blijven.

Met Alexis aan je zijde ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas is de perfecte metgezel. Bestel nu jouw eigen Alexis en voeg een vleugje stijl toe aan elke outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies