Kipling

Abanu Grey Gris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Grey Gris
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Abanu
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Abanu van Kipling de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Abanu heeft een compact formaat met afmetingen van 20 cm breed, 7.5 cm diep en 13.5 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat hij te groot of zwaar wordt. De tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Wat deze crossbodytas echt onderscheidt, is de grijze kleur genaamd "Grey Gris" en de zilverkleurige hardware. Deze details geven de tas een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor je er altijd trendy uitziet, waar je ook naartoe gaat.

De Abanu biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je spullen georganiseerd te houden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Zo kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee, sleutels en andere benodigdheden opbergen en snel terugvinden.

De schouderband van de Abanu is verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Hierdoor kun je de tas comfortabel dragen, of je hem nu over je schouder draagt of crossbody.

De Abanu maakt deel uit van de populaire serie met dezelfde naam. Deze serie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met een inhoud van 2 liter biedt de Abanu voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of onhandig wordt.

Sluit de Abanu eenvoudig af met de ritssluiting, zodat je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat winkelen, naar je werk gaat of een avondje uit bent, deze crossbodytas is de ideale metgezel die zowel praktisch als stijlvol is.

Wacht niet langer en voeg de Abanu van Kipling toe aan je collectie. Met zijn trendy design, handige opbergmogelijkheden en duurzame materiaal, zal deze crossbodytas zeker een favoriet worden in je garderobe.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies