Kipling

Arto S Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Arto
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Arto S van Kipling echt iets voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een stoere uitstraling.

De Arto S heeft een compact formaat met afmetingen van 25 cm breed, 3 cm diep en 21 cm hoog. Perfect om al je essentiële spullen in op te bergen! De tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle touch.

Met een inhoud van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De Arto S heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de Arto S is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, het is altijd comfortabel en praktisch.

De Arto S maakt deel uit van de populaire Arto serie van Kipling. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is deze tas een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en trendy crossbodytas.

De Arto S is verkrijgbaar in de kleur Black Noir, wat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken dat er iets verloren gaat.

Wacht niet langer en voeg de Arto S crossbodytas van Kipling toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van stijlvol gemak en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies