Kipling

Izellah Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPK0214496V1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Izellah
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Ben je op zoek naar een trendy crossbodytas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Izellah van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 33 cm breed, 12 cm diep en 23 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

De Izellah is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Blue Bleu 2, wat een unieke en opvallende uitstraling geeft.

Wat deze tas echt speciaal maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere benodigdheden wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, waardoor hij comfortabel en praktisch is. Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Izellah is de ideale metgezel.

Met zijn ritssluiting is deze tas veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je spullen eruit vallen of dat er iets verloren gaat. Daarnaast heeft de Izellah een volume van 7 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je benodigdheden zonder dat de tas te groot of te zwaar wordt.

Al met al is de Izellah crossbodytas van Kipling een trendy en praktische keuze voor volwassenen. Met zijn stijlvolle design, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden, is deze tas perfect voor elke gelegenheid. Waar wacht je nog op? Voeg de Izellah toe aan je collectie en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies