Kurt Geiger

Kensington Crossbody Multi Other

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Paars
Materiaal Leer
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Multi Other
Merk product code 5294469109
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Kensington
Type sluiting Ritssluiting

De Kensington Crossbody is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 16 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Kensington Crossbody is ontworpen door het gerenommeerde merk Kurt Geiger, dat bekend staat om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Met de kleurrijke hardware in paarse tinten en de unieke merk kleurnaam "Multi Other", is deze tas een echte eyecatcher. De merk product code "5294469109" geeft aan dat dit een exclusief item is dat je niet overal zult vinden.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je gemakkelijk je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte en functionaliteit.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, waardoor het comfortabel en praktisch is voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Kensington Crossbody past perfect bij elke outfit en maakt je look helemaal af.

De Kensington serie is synoniem voor stijl en elegantie, en de Kensington Crossbody is daar geen uitzondering op. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn en dat je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele crossbodytas, dan is de Kensington Crossbody van Kurt Geiger de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruik!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies