Legend

Ibiza Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 20 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Off White
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Maak kennis met de Ibiza, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een trendy en milieubewuste keuze. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials zonder te zwaar of onhandig te zijn.

De Ibiza is gemaakt van hoogwaardig leer en is niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch verantwoord. Het leer is namelijk gerecycled, waardoor je met deze tas een positieve bijdrage levert aan het verminderen van afval. Bovendien is de Ibiza voorzien van het Leather Working Group (LWG) keurmerk, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Deze crossbodytas is uitgevoerd in een prachtige off white kleur, die perfect past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en luxe uitstraling. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Naast het stijlvolle design biedt de Ibiza ook handige opbergmogelijkheden. De tas is voorzien van een buitenvak met druksluiting, waarin je snel en gemakkelijk bijvoorbeeld je telefoon of sleutels kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en goed beschermd zijn.

Met de Ibiza crossbodytas van het merk Legend maak je een fashion statement en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze trendy tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies