Liu Jo

Manh Pocket Note Book Cross Over Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Nero
Merk product code AXX018E0087
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Manh
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Manh Pocket Note Book Cross Over van Liu Jo perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Manh Pocket Note Book Cross Over heeft een compact formaat met afmetingen van 22 cm breed, 4 cm diep en 14.5 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat de tas te zwaar of onhandig wordt.

De goudkleurige hardware van deze tas geeft een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Manh Pocket Note Book Cross Over is onderdeel van de Manh serie van Liu Jo. Met zijn magneetsluiting is deze tas gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen.

De tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

De Manh Pocket Note Book Cross Over is verkrijgbaar in de kleur Nero en heeft de productcode AXX018E0087. Met het Liu Jo merk ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Waar wacht je nog op? Bestel nu deze trendy crossbodytas en maak je outfit compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies