LouLou Essentiels

Classy Croc Cacao

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 2.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cacao
Merk product code 25CROSSBODY
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Classy Croco
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Classy Croc van LouLou Essentiels de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

De Classy Croc heeft een breedte van 22.5 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 2.5 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden. Het materiaal van deze tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De goudkleurige hardware geeft de tas een elegante touch en voegt een vleugje glamour toe aan je look. Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, waardoor je altijd comfortabel onderweg bent.

De Classy Croc is onderdeel van de serie met dezelfde naam, wat aangeeft dat dit een speciaal ontwerp is van LouLou Essentiels. De kleur van deze tas is cacao, wat een warme en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende kleuren.

Wat betreft opbergmogelijkheden, biedt de Classy Croc verschillende opties. Er is een binnenvak met ritssluiting waarin je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is er een buitenvak met ritssluiting en een open buitenvak waarin je snel toegang hebt tot je essentials.

De Classy Croc wordt geleverd met een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt openen en sluiten. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have accessoire voor elke fashionista.

Met de Classy Croc van LouLou Essentiels voeg je een vleugje luxe en stijl toe aan je dagelijkse look. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de elegantie van deze prachtige crossbodytas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies