Filters

36 van 71 producten

Speciale prijs 53,97 Normale prijs 89,95
Speciale prijs 44,97 Normale prijs 74,95

36 van 71 producten

Pagina

Tas, portemonnee, clutch: LouLou Essentiels heeft het allemaal. En bij The Little Green Bag shop je nu de laatste nieuwe collecties in de leukste kleuren en printjes. Het merk is beter bekend onder de vorige naam By LouLou. Met deze naam brachten ze geweldige collecties uit met de mooiste tassen, portemonnees en zelfs sieraden. Hun portemonnees staan bekend als de SLB tassen de ‘Smart Little Bags’. De portemonnees zijn vaak op zo’n manier ingedeeld dat deze gemakkelijk als clutch te gebruiken zijn. Perfect voor een avondje uit. Natuurlijk heeft de LouLou Essentiels collectie voor iedereen een item wat perfect bij hun past. Zo bieden ze naast tassen ook de leukste paspoorthouders, brillenkokers en telefoonhoesjes aan! Zo zit alles beschermd en veilig in jouw tas. Shop nu de nieuwste collectie op onze website!


Een accessoire voor ieder budget

Ben je op zoek naar een nieuw item maar heb je niet zo’n breed budget? Geen probleem. Bij The Little Green Bag hebben we ook altijd geweldige artikelen in de sale. Zo score je al een LouLou tas of LouLou portemonnee voor een fractie van de prijs. Een prachtige handtas is natuurlijk geweldig om in je collectie van tassen te hebben. Met de Bag Beau Veau Gold zit je goed. Deze tas is de perfecte combi tussen een ruime handtas of een kleine schoudertas. Perfect voor elke dag dus! In je nieuwe tas hoort natuurlijk ook een nieuwe portemonnee thuis. Ga bijvoorbeeld voor de SLB Pearl Shine. Deze portemonnee biedt genoeg ruimte voor al je pasjes, briefgeld en los geld. Neem vooral een kijkje op onze sale pagina voor de laatste nieuwe artikelen. Misschien staat jouw nieuwe favoriete tas, portemonnee of andere accessoires er wel bij!


Altijd een leuke collectie

LouLou Essentiels heeft altijd de leukste collecties in het nieuwe seizoen. Je kunt namelijk al je nieuwe artikelen met gemak bij elkaar matchen. Ze onthullen een volledige lijn aan producten die perfect bij elkaar passen. Zo shop je nu de nieuwe Vintage Croco collectie als handtas, crossbodytas en portemonnee. Zo weet je zeker dat je goed gematched de straat op gaat. Hou je wel van een dierenprintje? Dan is de collecite Animal perfect voor jou. De collectie is verkrijgbaar als leuke LouLou tas, paspoorthouder, cover en LouLou portemonnee. Voor elke LouLou collectie zijn er meerdere artikelen die perfect bij elkaar passen en de artikelen zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een elegante zwarte tas en portemonnee. Of ga de compleet andere richting op en ga voor een geweldige oker kleur. De mogelijkheden zijn oneindig met de geweldige collecties van LouLou Essentiels.


Duurzame tassen

Al meer dan 10 jaar maakt LouLou collecties in samenwerking met hetzelfde BSCI-gecertificeerde atelier. Dit atelier, dat volledig op zonne-energie draait, voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen. Daarnaast wordt uitsluitend gebruikgemaakt van LWG-gecertificeerd leer. De aankomende LouLou-collectie zal zelfs het hoogst haalbare gouden label dragen. LouLou staat niet alleen bekend om haar esthetiek; sinds het begin is het bedrijf toegewijd aan het creëren van accessoires die vanaf de basis goed doordacht zijn. Elk seizoen worden nieuwe stappen gezet, zoals het aanzienlijk verminderen van het gebruik van plastic in de verpakkingen.


Bestel jouw LouLou Essentiels items online

Heb jij jouw favoriete LouLou Essentiels item gevonden in onze webshop? Bestel deze dan zo snel mogelijk voordat ie uitverkocht is! Anders loop je straks jouw items nog mis. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij er meteen mee aan de slag. Als je jouw bestelling plaatst voor 23:00 zorgen we ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt. Zo weet je zeker dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in de armen kan sluiten. Wil je jouw artikelen liever eerst in het echt zien? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Breng een bezoekje aan een van onze winkels. Ons winkelpersoneel staat klaar om je met jouw keuze te helpen. We verkopen niet elk product in onze winkel dus voordat je een bezoek plant is het verstandig om de filiaalvoorraad te bekijken. Deze vind je met gemak op elke artikelpagina. Zo weet je zeker dat jouw nieuwste artikelen in het door jou gekozen filiaal aanwezig zijn.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies