MATT NAT

Bee Purity Crossbody Bag Chocolate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Chocolate
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Bee
Type sluiting Druksluiting, Overslag

De Bee Purity Crossbody Bag is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 5.5 cm en een hoogte van 12.5 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van vegan kunstleer van hoge kwaliteit, straalt deze tas niet alleen elegantie uit, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

Het merk Matt Nat staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Bee Purity Crossbody Bag is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Chocolate" voegt deze tas een vleugje warmte en luxe toe aan elke outfit. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor ultiem draagcomfort, terwijl de druksluiting en overslag de inhoud van de tas veilig en gemakkelijk toegankelijk houden.

De Bee Purity Crossbody Bag uit de Bee serie biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas heeft genoeg ruimte om alles georganiseerd te houden. Bovendien is er zelfs ruimte voor briefgeld, waardoor deze tas perfect is voor een avondje uit.

Met een volume van 1 liter is deze crossbodytas compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Bee Purity Crossbody Bag is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies